Тенисистът нито потвърди, нито отрече слуховете за раздяла с мениджъра си

Сезонът за мен сега започва. Това обяви най-добрият български тенисист Григор Димитров на пресконференция.

Сезонът тепърва започва

"Има още време за добавяне на нов помощник треньор към моя екип. Всички в екипа ми обсъждаме най-добрия вариант", сподели Димитров.

"За съжаление в мача срещу Монфис на турнира в Монте Карло нищо не се получаваше. Това бе един от тези дни, в които каквото и да опитвах, не се получаваше", коментира той последното си представяне.

"Нямах добра настройка преди самия турнир в Акапулко. Имах и проблем с ракетата. Има такива моменти, това е неизбежно. Не е лесно след такъв турнир като в Австралия да вкараш цялата си енергия. Надявам се да съм в добра физическа форма. Аз винаги се целя във върха", каза още първата ни ракета.

Продължаваме напред

"В неделя тренираме с Федерер. Турнирът в Истанбул е силен. Всеки може да победи всеки. Ако всичко върви по план, да се надяваме на финала да играем един срещу друг", продължи Григор Димитров.

Според него Новак Джокович е най-добрият тенисит в момента.

"Не знам какво е положението с Рафа като цяло. Може да има здравословни проблеми, може да има проблеми извън корта. Може само да гадаем. Новак играе изключителен тенис в момента", коментира българинът.

По въпроса с това дали се разделя с мениджъра си Роджърд Рашийд Григор нито потвърди, нито отрече. "Всички търсим най-оптималния вариант. Ситуацията е деликатна", каза той.

"Звучи чудесно някой ден да изиграя демонстративен мач в "Арена Армеец". Но това зависи от много фактори", добави още българският тенисист.

Източник: Нова телевизия, "Стандарт"