Бившият треньор на "Лудогорец" и АЕЛ (Лимасол) Ивайло Петев, който е фаворит за селекционер на националния тим, заяви, че няма начин да се превърне в послушник на Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев

"Говорих с президента на БФС Борислав Михайлов относно това да поема националния отбор. Готов съм за всякакви предизвикателства, включително и да поема България. Радвам се, че има интерес към мен, тъй като България е над всичко. Ако трябва да бъда честен, имам и други оферти. До няколко дни трябва да взема решение, което е най-доброто за моята кариера. Сигурен съм, че всички са смятали, че когато поех "Лудогорец", ще бъда сменен след няколко кръга", заяви Петев, цитиран от Sportal.bg.

"Не съм чул какво е казал Любослав Пенев. Няма начин да се превърна в послушко на Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев или на останалите хора от Изпълкома", добави младият треньор, който призна, че е водил разговори с Георги Иванов за треньорския пост в "Левски". 

"Тази тема не съм я коментирал. Водих преговори с Гонзо, но нямаше начин да сменя клуба. Просто договорът ми с АЕЛ не ми позволяваше. Имам претенции към ръководството на кипърския клуб, тъй като те бяха причината да не премина и в отбор от Азербайджан. Държаха да остана още една. Сам съм си мениджър", завърши бившият футболист.