Вече са известни подробности за Making Time, както и още едно ново парче оттам

Дългоочакваният втори албум на британски певец и композитор Джейми Уун, който идва за ексклузивен концерт на 31 октомври, излиза на 6 ноември. След успеха на дебютния Mirrorwriting Уун се завръща с нов проект, озаглавен Making Time, за който отново се доверява на музикалните си издатели от "Пи Ем Ар рекърдс".

Европейското турне на изпълнителя на Shoulda започва именно от София, а родните фенове първи имат възможността да чуят представянето на албума Making Time.

Четири години след първия си диск Джейми споделя: "Всеки проект отнема толкова време, колкото е необходимо. За мен е съвсем нормално да започна нещо, една песен и да работя  върху този проект в продължение на години, преди да го довърша. Една от причините този албум да ми отнеме толкова много време е, че аз исках да се чувствам като нов човек, когато го представям."

Публиката вече познава пилотното парче Sharpness, а на тази седмица Джейми представи лайв версия на песента Message, която също впечатли феновете на британеца.

Певецът, продуцент и мулти-инструменталист излиза на сцената в "София лайв клуб" на 31 октомври със собствената си група, с която се готви да изпълни всички свои най-големи хитове до момента.

Преди него Мартен Роберто трябва да нагорещи атмосферата със своя диджейски сет, а след концерта към него се присъединява тромбонистът ТромБоби. Така концертът се очаква да прерасне в своеобразно празнуване на Хелоуин - с настроение, парти музика и изпълнения на живо.

Начало: 21 ч. Билетите са на цена 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим" в цялата страна и онлайн, както и в самия "София лайв клуб". 

 

 

 

Източник: Moko Solution