Ако очаквате приказка, пригответе се за много повече! "Ловецът: Ледената война" е по кината от този петък, 22 април, а тук ви предлагаме не само трейлъра, но и клипа към песента на Холзи Castle

Колко точно преплетени са съдбите на Ловецът и кралица Равена? Миналото им започна да се разплита още в първия трейлър за "Ловецът: Ледената война", който присъедини към фантастичния свят от приказките на братя Грим още две звездни дами: Емили Блънт в ролята на Ледената кралица и Джесика Частейн като Воинът. 

Режисьор този път е Седрик Никола-Троян, а продуцент отново е Джо Рот, който стои и зад други приказни епоси като "Господарка на злото" и "Алиса в Страната на чудесата". Премиерата на новия филм, който се явява предистория на "Снежанка и ловецът" (2012), е на 22 април.

Сюжетът:

Много преди Злата кралица Равена (Чарлийз Терон) да срещне Снежанка, сестра й Фрея (Емили Блънт) преживява тежко жестоко предателство и напуска кралството им. Имайки способността да замрази всеки враг, Фрея прекарва десетилетия в своя нов леден дворец, подготвяйк мощна армия от смъртоносни ловци.

Случва й се обаче нещо немислимо: двамата най-добри воини - любимците й Ерик (Крис Хемсуърт) и Сара (Джесика Частейн), пренебрегват единственото нейно правило: Завинаги втвърдете сърцата си за любовта. 

Научавайки за смъртта на своята сестра, тя изпраща армията си на поход да намери и предаде Огледалото на единствената магьосница, която може да обуздае силата му.

Когато става ясно, че Равена може да бъде възкресена от златните дълбини на Огледалото, злите сестри отприщват над магическата земя невиждана дотогава тъмна сила.

Армията им е непобедима... освен ако двамата ловци в изгнание не намерят пътя обратно съм себе си.

Песента към "Ловецът: Ледената война", озаглавена подходящо Castle (Замък), е изпята от младата електропоп звезда Холзи, която е едва 21-годишна. Парчето е преработена версия на композицията от миналогодишния й албум Badlands, а клипът е заснет в стила на филма.