54-годишната актриса алармира какво може да ви се случи, ако сте твърде стресирани - но същевременно показа отлична форма на червения килим по повод новия си филм, комедията "Тежка нощ" (видео)

Деми Мур разказа, че е била подложена на толкова силен стрес, че предните й зъби изпадали.

В шоуто на Джими Фалън 54-годишната актриса показа своя снимка без единия от двата си резеца, с които се наложило да се прости.

Бих се радвала да кажа, че е станало, докато съм карала скейтборд, но не беше така, коментира тя и благодари на съвременната стоматология.

Виж още: Необичайни признаци на стрес

Деми преживя тежко раздялата с по-младия си съпруг Аштън Къчър, който я заряза и не след дълго се събра с Мила Кунис. Разводът беше финализиран в края на 2013 г.

Сега бившата половинка на Брус Уилис обясни, че показва компрометиращата фотография, за да заостри вниманието към стреса, който е сред водещите фактори за смъртност след сърдечно-съдовите заболявания.

Същевременно обаче призна, че дъщерите й я харесали такава, защото изглеждала по-земна и уязвима. Пред тв водещия тя показа и клип от зъболекарския кабинет, където гласът й е "изтънен" заради хелия.

Фалън веднага извади балони с хелий и я накара да повторят този номер, докато говорят за новия й филм.

В комедията "Тежка нощ", по кината от петък, Мур си партнира с Тай Бърел от сериала "Модерно семейство". Героите им Лия и Пиетро са свръхсексуална двойка на средна възраст от Маями, готова за игри с размяна на партньорите. Живеят в съседство с моминското парти на Скарлет Йохансон и вечно търсят някого за тройка.

На премиерата в Ню Йорк, която се състоя в началото на седмицата, Деми Мур се открои, дори на фона на по-младите си колежки, в рокля "Диор", ушита специално за нея.

Фото: Dave Allocca / Starpix за CTMG, Inc. / Сони пикчърс

Сюжетът:

"Тежка нощ" е неприлична комедия за бъдеща булка (Скарлет Йохансон) и нейните приятелки от колежа (Кейт Макинън, Джилиан Бел, Илейна Глейзър и Зоуи Кравиц). Петте наемат за уикенда къща на плажа в Маями за моминско парти, което обаче излиза от контрол. И точно когато всякаква надежда е изгубена, те осъзнават, че нещата могат да се объркат още повече...