На събитието ежегодно присъстват стотици семейства и техните малчугани

По традиция всяка година на Благовещение Медицински комплекс "Д-р Щерев" - най-утвърденият център за женско и семейно здраве у нас, организира специално тържество за семействата и децата, заченати с помощта на екипите на болницата.

 В продължение на 27 години специалистите от екипа на доц. Атанас Щерев са помогнали на над 5500 двойки да чуят благата вест за успешното зачеване на дете. Затова Благовещение е и празник на Медицински комплекс "Д-р Щерев".

Над 500 родители и техните деца се забавляваха на партито тази година и видяха отново любимите си лекари, ембриолози, биолози и акушерки. Всички малчугани и техните родители се насладиха на специални изненади и подаръци.

Още от вратата гостите получиха значки с надпис Baby Owner. Екипите на болницата също носеха значки - с надписи Baby Producer, Baby Maker, Baby Supporter, Baby Keeper.

Забавното хрумване предизвика много настроение сред всички и е символ на общностното чувство между екипите на болницата и родителите, доверили се на изключителната грижа в Медицински комплекс "Д-р Щерев".

Малчуганите гледаха театрална постановка, забавляваха се в специалните бебешки кътове с аниматори и участваха в харесваните от всички арт ателиета. Рисуване на лица, фокуси, диджей парти, музика за бебета... това бяха само част от изненадите, които очакваха посетителите.

За да уважат лекарите, малките съкровища донесоха рисунки с любимите си мотиви, които бяха представени в специалния изложбен кът в обновеното и разширено родилно отделение на Медицински комплекс "Д-р Щерев". Така те украсиха с любов родилния дом на радостта!

Източник: Bulevard.bg