Последният, 12-и сезон започна в края на октомври, а финалната му дата е 19 февруари, след едва 16 епизода.

Дебютантът Едан Александър в ролята на 6-годишния Луис е най-новото попълнение в актьорския състав на сериала "Двама мъже и половина".

Сладкото хлапе е осиновено от героите на Аштън Къчър и Джон Крайър, които за целта се представят за гей двойка и дори сключват брак - в присъствието на роднини и дежурния Майкъл Болтън.

Видео: Новата комедия с Алън от "Двама мъже и половина"

Въпреки новата сюжетна линия ситкомът напоследък зацикли, но главните актьори все още са на върха по хонорари в телевизията. Според актуалната класация на "Форбс" Къчър е първенец при мъжете с 26 млн. годишно, макар че номер 1 е жена - София Вергара.

Алън Харпър (Джон Крайър) и Уолдън Шмит (Аштън Къчър) се преструват на гей двойка за пред социалните служби в първите епизоди на сезон 12

Екранният му партньор Крайър, който е на прага на 50-те и догодина издава мемоарите си, е на второ място с 19 млн. долара - колкото прибира и 62-годишният Марк Хармън от "Морски детективи".

По-надолу в списъка е титулярът Чарли Шийн, който продължава да получава авторски отчисления за осемте си сезона в "Двама мъже и половина" заради постоянните повторения на сериала по цял свят. (От средата на ноември първите епизоди се завъртяха отново по Би Ти Ви комеди).

Виж още: 20 факта за любимите ни герои от "Двама мъже и половина"

48-годишният Чарли печели и от новия си ситком Anger Management (букв. "Укротяване на гнева"), по FX, където играе психотерапевт, но годишният му доход е спаднал до 10 млн. долара.

Междувременно докато играе баща на екрана, Аштън Къчър е родител и в действителност, след като половинката му Мила Кунис, която се появи като гост-звезда в сериала, роди момиченце на 1 октомври.

Той изкара само четири сезона на мястото на Чарли Шийн, но не разчита единствено на екранните си изяви - догодина трябва да се появят първите резултати от работата му като продуктов инженер в компютърния гигант "Леново".

Новото хлапе в "Двама мъже и половина" неизбежно предизвика сравнение с ранния Ангъс Т. Джоунс, чийто персонаж, Джейк, растеше пред очите ни от 2003-та насам и накрая бе пратен зад граница като военнослужещ в американската армия.