След новината за годежа сега в американската преса се появиха и слухове, че Мила Кунис е бременна от него. Междувременно тя стана обект на закачки в сериала му, където ще се появи и като гост-звезда

В един от новите епизоди на сериала, излъчен в САЩ по-рано този месец, героят на Аштън Къчър играе на "Секс, брак, убийство" / Bang, marry, kill и името на Мила Кунис се появява редом с Анджелина Джоли и Никол (Одет Анабъл), за която е започнал работа.

"Ще те убия, като правим секс до смърт на медения ни месец. А след погребението - Анджелина Джоли", отговаря на шефката си Уолдън Шмит.

Мила Кунис обаче е номер 1 в предпочитанията на колегата му Бари (Кларк Дюк от сериала "Колежани"). Очилатият младок споделя, че с удоволствие би преспал с нея - докато годеникът й в реалния живот го поглежда на кръв и промърморва: "Няма да се случи, Бари"...

Актрисата вече била забелязана да ходи на курс по йога за бременни, а двамата посещават заедно и спортни срещи, където се целуват за пред камерата.

Аштън Къчър и бременната Мила Кунис в съвместно запалянковско селфи в подкрепа на отбора по американски футбол на "Чикаго беърс"

Самата Мила ще се появи в сериала като Вивиан - описана като "млада, красива и свободолюбива пътешественичка, която цъфва на прага на Уолдън". Той се влюбва в нея моментално, убеден, че тя е жената за него. Проблемът е, че това се случва тъкмо когато Шмит се кани да направи предложение за брак на друг човек...

Кунис и Къчър са играли вече заедно - в сериала "Шеметни години" (1998-2006 г.), откогато датира познанството им. Те се сближиха отново след раздялата му с Деми Мур, а с финализирането на развода вече могат да направят връзката си официална.

Бари, който напоследък компенсира с успех отсъствието на Джейк Харпър (Ангъс Т.Джоунс), е сред новите персонажи в сериала, подновен за нов, 12-и сезон наесен.

Виж още: Двама мъже и половина за над 55 млн. долара