Това е една от темите, по които Бърни де Суза провежда обучение у нас на 14 май. Британският лектор е четвъртият специалист по продажбите, който King of Sales кани у нас

Британският лектор и автор в областта на продажбите Бърни де Суза идва на 14 май, за да проведе обучение пред около 300 души в зала "Витоша" на столичния Интер Експо Център.

Интересът към обучението по продажби е голям, а глада за ноухау и иновации в тази сфера е постоянен, обясняват организаторите от Web and Events. В рамките на семинара King of Sales те канят различни по същност и практики преподаватели и практици в продажбите. 

Уникалното в четвъртото издание на семинара е, че Бърни де Суза провежда две обучения в рамките на един ден - майсторски класове на тема "Как да продаваме, използвайки 15 вълшебни думи?" и "Как да продаваме на четирите типа личности?".

Повече за лектора, пълната програма на обучението, както и информация за проявата - в официалния сайт www.kingofsales.eu.

Бърни де Суза се специализира в предоставянето на прости, но изпитани умения и техники, които постигат резултати. Например: как бързо да изградим разбирателство с нашите потенциални клиенти, няколко бързи и лесни умения за приключване на сделка, как да преодоляваме отхвърлянето на нашите телефонни обаждания - и как да правим комплименти така, че да избегнем последвалото неловко мълчание.