Кристен Стюарт и принцеса Жасмин от игралния "Аладин" са звездите в новия филм, режисиран от актрисата Елизабет Банкс ("Перфектният ритъм 2"), а песента Don't Call Me Angel се изпълнява от друго звездно трио: Ариана Гранде, Лана Дел Рей и Майли Сайръс

Кристен Стюарт (сагата "Здрач", "Снежанка и ловецът"), Наоми Скот (принцеса Жасмин в игралния "Аладин") и дебютантката Ела Балинска, наполовина полякиня и бивша лекоатлетка, са новото трио екшън героини в римейка на "Ангелите на Чарли", който идва в кината наесен.

В основата е едноименният кримисериал, излъчван по американската телевизия Ей Би Си в продължение на пет сезона, през 1976-81 г., с Кейт Джаксън, Фара Фосет и Джаклин Смит, Черил Лад, Шерил Хак и Таня Робъртс.

На два пъти, в края на 80-те и през 2011 г. се правят опити за неговото възраждане, но далеч по-успешни са двата пълнометражни филма с Камерън Диас, Дрю Баримор и Люси Лиу - екшън комедията "Ангелите на Чарли" (2003) и продължението й "Ангелите на Чарли 2: Газ до дупка" (2003).  

С годините "ангелите" са придобили култов статут, а личният състав на детективската агенция постоянно се подменя, но бройката им остава постоянна - три. Със завръщането им на голям екран е натоварена Елизабет Банкс, която е актриса, но има опит като режисьор и продуцент на поредицата "Перфектният ритъм".

Тя играе и Боузли, дясната ръка на "ангелите" (Бил Мъри и покойния Бърни Мак в предишните филми) - поддържащ персонаж, в чиято роля влизат още сър Патрик Стюарт, Джимон Хонсу и Сам Клафлин, тъй като сега агенцията разпростира дейността си по цял свят.

Премиерата е насрочена за ноември, но първият трейлър се появи още в края на юни, озвучен от съвместното парче на Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел Рей Don't Call Me Angel, от което се очаква да стане хит като Independent Women на "Дестинис чайлд" и Feel Good Time на Пинк и Уилям Орбит от предишните два филма.