Две десетилетия след като скандализира наградите "Грами" и доведе до появата на Google Images, попзвездата дефилира със същия тоалет в ревюто на италианската модна къща за пролет-лято 2020

Дженифър Лопес, която това лято навърши 50 и участва в един от най-коментираните филми за годината (Hustlers / "Да ограбиш Уолстрийт"), се появи и на модния подиум в Милано, където дефилира в ревюто на "Версаче" за сезона пролет-лято 2020.

Участието й в италианската седмица на модата обаче имаше ретропривкус заради тоалета - отворена отпред дълга зелена рокля с гол гръб и деколте до пъпа, с която изгряващата тогава попзвезда се появи на наградите "Грами" през 2000 г., редом с тогавашното си гадже (и продуцент) Пъф Деди.

Ефирната рокля в десен "джунгла" (т.нар. jungle dress - заради щампата с палми в тропическо зелено с портокалово-розови нюанси) е част от колекцията на модната къща за пролет-лято 2000, но когато Джей Ло позира така разголена по червения килим, резултатът са милиони търсения в "Гугъл" - което вдъхновява екипа на търсачката да разработи услугата Google Images.

Днес "Версаче" отдават почит на този иконичен момент, като изтъкват, че модата от Милано и културата от Холивуд са станали катализатор за технологичен напредък в Силициевата долина. 

Джей Ло излезе във финала на дефилето и прие аплодисментите заедно с дизайнерката Донатела Версаче.