В "Колело на чудесата" / Wonder Wheel героинята й е влюбена в Джъстин Тимбърлейк, който играе спасител на плажа, а преди това я гледаме в премиерния "Планината помежду ни", където оцелява в пустошта заедно с Идрис Елба

"Колело на чудесата" / Wonder Wheel на Уди Алън е ситуиран през 50-те в увеселителния парк Кони Айлънд в Бруклин, Ню Йорк, където има плаж и атракциони. На този колоритен фон операторът Виторио Стораро е заснел една история за страст, насилие и предателство, продуцирана от "Амазон студиос". Премиерата е насрочена за 1 октомври.

Джини (Кейт Уинслет) е емоционално уязвима бивша актриса, която понастоящем работи като сервитьорка. Хъмпти (Джим Белуши) е съпругът й грубиян, оператор на въртележка.

Тя се влюбва в Мики (Джъстин Тимбърлейк) е красив млад спасител на плажа, който мечтае да пише пиеси. Той обаче си пада по Каролина (Джуно Темпъл) - отчуждената дъщеря на Хъмпти, която се крие от гангстери (Стив Ширипа и Тони Сирико от сериала "Семейство Сопрано") в апартамента на баща си.

Междувременно беше съобщено, че две десетилетия след "Титаник" режисьорът Джеймс Камерън й е намерил роля и в продълженията на "Аватар". Актрисата, която навършва 42, е по кината от този петък в друг нов филм, "Планината помежду ни". Екранизацията по романа на Чарлз Мартин е дело на холандския режисьор от палестински произход Хани Абу-Асад.

Сюжетът:

След тежка самолетна катастрофа, двама непознати (Кейт Уинслет и Идрис Елба) трябва да оцелеят сред невероятно сурови условия на далечна, покрита със сняг планина. Когато осъзнават, че няма да получат помощ, те тръгват на ужасяващо приключение през пустошта, където освен за оцеляването си, се борят и срещу силното си привличане един към друг...