Новият проект на победителката от четвъртия "X Factor" е с български текст от Венци Венц' и Павел

Докато тече набирането на кандидати за петия сезон, победителката в четвъртия "X Factor" Християна Лоизу пусна нова песен "Едно в едно". Динамичното поппарче е по музика на шведския хитмейкър Ollipop, а текстът е писан от Венци Венц' с участието на дуетната му половинка Павел.

Сценаристът и режисьорът на видеоклипа Бойко Щонов казва за изпълнителката: "Очарован съм от това момиче, тя е страхотно талантлива, слънчева и е истински боец! През цялото време се стараеше да изпълни задачата си по най-добрия начин. Не спря да пее и танцува въпреки 40-градусовата жега и нито веднъж не се оплака!"

Снимка: "Вирджиния рекърдс" / Владо Василев

За неин екранен партньор е избран бившият модел Методи Илиев, а самата певица коментира: "Винаги съм искала да снимам клип, в който да танцувам и да играя роля. С Методи се почувствах комфортно от самото начало. Той и Бойко ме предразположиха да се отпусна и мисля, че успях да дам най-доброто от себе си."

Християна Лоизу от Кипър спечели българския "X Factor" в конкуренция с Кристиан Костов, който обаче прави по-успешна кариера, увенчана с второ място на Евровизия 2017 и четири от годишните музикални награди на "БГ радио".

През септември оперната артистка продължава турнето си с Пловдивската опера и концертната версия на рокоперата "Исус Христос - суперзвезда", където тя изпълнява партията на Мария-Магдалена редом с Наско от "Б.Т.Р.", който пее Пилат Понтийски.

Новото й парче излиза година след нейния първи сингъл, англоезичната балада "Феникс" от Йоаким Бо Персон и Себастиан Арман, съавтори на песните ни за Евровизия Beautiful Mess на Кристиан Костов и If Love Was a Crime на Поли Генова. Аранжиментът отново беше на Олипоп, а клипът беше заснет от Васил Стефанов, но нямаше особен успех.