В комедията на Патрик Хюз The Hitman's Bodyguard, снимана у нас и очаквана в кината през август, участват още Самюъл Джаксън, Салма Хайек и Гари Олдман

След "Непобедимите 3" Патрик Хюз се завърна у нас, за да режисира и The Hitman's Bodyguard, а резултатът е перспективна екшън комедия с някои от най-големите холивудски звезди.

Райън Рейнолдс, натрупал доста позитиви покрай "Дедпул", влиза в ролята на бодигарда от заглавието. Героят му е натоварен с охраната на килър (Самюъл Джаксън), на когото предстои да свидетелства пред Международния наказателен съд. Двамата оцеляват заедно в многобройни опити за покушения...

В актьорския състав се открояват още имената на Салма Хайек и Гари Олдман. Филмът е сниман в София, Амстердам и Лондон. Сцените у нас бяха заснети миналата пролет, когато екшън с престрелка се разигра край коритото на река Владайска по столичния бул. "Сливница".

Видео: Самюъл Джаксън разиграва филмите си в 10 минути

The Hitman's Bodyguard се чака по кината през август, нецензурираният подгряващ трейлър е озвучен с баладата от "Бодигард" (1992) I Will Always Love You, а плакатът пародира героите на Уитни Хюстън и Кевин Костнър, като поставя в техните роли Джаксън и Рейнолдс.