Трейлърите на филма за устатия наемник ни карат да очакваме наистина качествена продукция

Представете си най-откачения злодей/антигерой във вселената, който обаче обича да играе и на страната на добрите и като цяло не е лош тип, стига да не избие всички наоколо. Но пък дори и да го направи, няма да е с лоши чувства, той просто си е такъв. 

Да, това е Дедпул (Deadpool) - един от най-любимите образи, излизали някога от шапката с магии на "Марвъл". Първият по-голям трейлър на новия филм за устатия, неумиращ наемник ни даде представа за грандиозното шоу, което предстои да ни застигне февруари месец.

Ден преди излизането му бе представен трейлър на трейлъра в типичен Дедпул стил - хумор, гротеска и щуротия.

В първия трейлър виждаме Уейд Уилсън (човекът зад маската на Дедпул), страдащ от тежка форма на рак на белите дробове, простатата, черния дроб и мозъка - все неща, без които нашият човек спокойно може да си живее, и неговата приятелка, заради която (най-вероятно) той се решава на съмнителна операция, която цели да го направи много по-здрав и силен - нещо като Капитан Америка, но без напудрената част. 

А след това вече попадаме на нашия любим психопат, който е тръгнал на любимия си тип мисия - да прочисти света от лошите... и всички, които му се пречкат по пътя. 

Виж още: Пробни снимки от филма за Дедпул карат феновете да тръпнат в очакване

Така през 2016 г. ще се появи един от малкото филми по комикси, който има шанс да не е опропастен подобно повечето бози, разчитащи само на специални ефекти и 1-2 ключови фрази, които "Марвъл" са изкарвали досега.

Вторият трейлър за филма само потвърждава очакванията ни. В него виждаме малко повече и от другите герои, които се появяват (включително Колос от Х-мен), както и някои от злодеите - Аякс и Ангелския прах. Освен това има още екшън, забавни лафове и типичен Дедпул хумор. 

Иначе казано, очакваме добро филмче с хумор колкото за 5 части на "Приятелю, Тед", стабилен екшън, много бойни сцени и купища, купища шизофренични моменти на нашия любим герой/злодей. А ако не се получи, поне знаем, че той ще изнамери тези, които са правили филма и ще им свети маслото (както май вече им беше обещал).