Райън Рейнолдс се превъплъщава в ролята на устатия наемник по доста добър начин

От години се върти идеята за филм за Дедпул и феновете тръпнат в наслада от идеята, че такава продукция е възможна. 

За всички, които не знаят, Дедпул е онзи (анти)герой от вселената на комиксите на "Марвъл", който може да се регенерира, владее всякакви бойни изкуства, наемен убиец е и не на последно място, притежава уникално, извратено чувство за хумор. Евентуално може да сте го виждали в "X-мен Началото: Върколак", където режисьори, сценаристи и Райън Рейнолдс се бяха погрижили любимият на комикс феновете наемник да изглежда нелепо и изкуствено.

Когато се разбра, че Райън Рейнолдс отново ще изиграе наемника без уста, мнозина от нас останаха недоволни и предположиха, че Рейнолдс е твърде сладникав и далеч не толкова откачен и инфантилен, колкото образът го изисква.

Тези ни опасения обаче са напът да се разсеят съвсем и причината се видя на тазгодишното изложение за научно-фантастични и фентъзи продукции (комикси, филми, сериали, анимета, видео игри и какво ли още не) "Комик Кон".

Пред публиката бяха представени първи пробни кадри от филма за забавния психопат Дедпул. Видеото, пуснато на "Комик Кон", е било заснето още през 2012 г., но едва сега се появява на бял свят. Режисьор е Тим Милър.

Трейлър: Върколакът (2013)

Рейнолдс е успял да влезе в кожата на устатия наемник, който може да се регенерира (подобно на обичания от всички Върколак) и сега вече очакванията са за един запомнящ се и определено забавен филм.

Тези кадри дават надежда дори и на на феновете на комиксите, че това ще е един от филмите от вселената на "Марвъл", които Холивуд няма да превърне в пълна боза, предназначена за обикновения зрител (както например се случва с филмите за X-men).

За момента все още няма обявена дата за излизане на екран, нито са ясни другите актьори, които ще вземат участие в продукцията, затова на нас ни остава само да чакаме.

Виж още: Бен Афлек е новият Батман

Дотогава феновете могат да се отдадат на щастливи часове с играта, посветена на Дедпул.