Актрисата се превъплъти в президентската щерка за пародийна реклама на парфюм, а междувременно подаде молба за развод и се сне в нецензурна комедия за моминско парти, което ужасно се обърква...

Complicit (Съучастник) е най-новият парфюм на Иванка Тръмп... но в скеч от предаването Saturday Night Live, излъчен в събота вечер по американската Ен Би Си, когато гост-водещ на хумористичното шоу беше Скарлет Йохансон.

В близо 2-минутната пародия участва и Алек Болдуин в поредната си поява като президента на САЩ Доналд Тръмп.

Виж още: Доналд Тръмп като филмов и тв герой (видео)

В края на месеца Скарлет се завръща по кината като усъвършенствана женска версия на Робокоп с "Дух в броня", екранизация на японския комиксов сюжет Ghost in the Shell.

Броени дни след като мина по червения килим на "Оскарите" подръка със своя... агент, актрисата подаде молба за развод, с която шокира френския си съпруг, макар че за раздялата им се заговори още миналата година.

Междувременно се появи и нецензуриран трейлър на комедията с нейно участие Rough Night. С Кейт Маккинън, Зоуи Кравиц, Джилиън Бел и Илана Глейзър и Зоуи Кравиц играят пет приятелки от студентските години, които се събират десетилетие по-късно за моминско парти в Маями, но неволно стават причина за смъртта на стриптийзьора...