Пит си партнира с Марион Котияр в шпионския "Съюзени", който напомня "Мистър и мисис Смит", събрал го преди 12 години със съпругата му Джоли. Действието в лентата на Робърт Земекис обаче се развива през Втората световна война...

Брад Пит и Марион Котияр си партнират като семейна двойка шпиони през втората Световна война в новия филм на режисьора Робърт Земекис ("Завръщане в бъдещето", "Форест Гъмп", скорошните "Живот на ръба" и "Полет").

"Съюзени" е по кината у нас от 2 декември.

Главният герой Макс Ватан се запознава с Мариан Бесежу от Френската съпротива през 1942-ра в Северна Африка, по време на смъртоносна мисия в тила на врага.

Двамата се засичат отново в Лондон и започват връзка, подложена на редица изпитания, а шансовете им да оцелеят, ако останат заедно, са 60:40 в полза на смъртта...

Те обаче превъзмогват пречките пред любовта си и се отдават на семейно щастие въпреки смутните времена. Дали обаче съпругата няма да се окаже агент на нацистите и ще намери ли той сили да убие майката на детето си, както му възлага британското разузнаване?

Във филма, сравняван с класиката "Казабланка", участват още Лизи Каплан ("Зрителна измама 2", "Интервюто") и Матю Гуд ("Игра на кодове").

Покрай изненадващия развод на Брад Пит и Анджелина Джоли се заговори за негова изневяра с Котияр, но френската носителка на "Оскар" всъщност има друг мъж до себе си, от когото чака ново бебе.

Виж още: Какво раздели Брад Пит и Анджелина Джоли?

Сюжетът на "Съюзени", макар и ситуиран в миналото, все пак няма как да не напомни "Мистър и мисис Смит" (2005), който събра Джоли и Пит като семейство не само на екрана.