В навечерието на мондиала Камата се появи в специална видеоверсия на хита Adrenalina в качеството си на анализатор в спортен тв канал

Adrenalina трябваше да е хитът на мондиала! - твърдят феновете, които за три месеца са го гледали над 70 млн. пъти в YouTube. Парчето на Уисин с участието на Дженифър Лопес и Рики Мартин влезе все пак в списъка с неофициалните песни на световното, след като бе избрано да популяризира предаванията от Бразилия 2014 по най-голямата испаноезична телевизия в САЩ "Юнивижън".

Така заедно с изпълнителите в новия клип към Adrenalina се появяват и спортни коментатори, а редом с тях - Христо Стоичков, в качеството си на анализатор по новия футболен тв канал Univision Deportes Network в Маями, където се е установил. Той дори си е направил и профил в "Туитър" - Hristo8Official.

По-рано тази година в статия на сайта за американското футболно първенство MLSsoccer.com, препечатана в Sportal.bg, Камата споделя, че иска да е себе си, а не един от "шарлатаните" в медийния бизнес, които "говорят колкото да не заспят", и заявява: "Аз съм много директен и мнозина ме харесват заради това, а онези, които не ме харесват... не те ми плащат сметките за телефона или училището на децата ми."

Видеото с него съдържа и кадри от официалния клип на Adrenalina, в който Дженифър Лопес и Рики Мартин имат доста горещи сцени заедно. Иначе в официалната песен We Are One (Ole Ola) също участва Джей Ло, но с Питбул, а официалният химн Dar um Jeito (We Will Find a Way) е колаборация между Авичи, Карлос Сантана и Уайклиф Жан.