Как да подмогнем регенерацията и пречиставнето на токсините от черния дроб

Това е хранителна добавка, съчетала най-добрите растителни екстракти, които помагат за регенерацията и пречиставнето на токсините от черния дроб. Liv Total работи, за да се премахнат отпадъчните вещества, причинени от прекомерен прием на протеин, или като защита срещу негативните ефекти на други вещества като прохормони, медикаменти, стрес, замърсен въздух, наркотици и алкохол.

Черният дроб има ключова роля за различни важни функции в човешкото тяло. Едни от най-важните е пречистването и отстраняване на токсини, синтезиране на протеини и ензими. Нашият черен дроб е често обект на ситуации, които могат да ни навредят и да намалят неговата ефективност - алкохол, наркотици, екстремни спортове и т.н..

Понякога използването на добавка, която помага за възстановяване или дори предотврати това увреждане, е не просто препоръчително, а необходимо.

Liv Total е формула, съдържаща прецизна комбинация силимарин, сух екстракт от глухарче, сух екстракт от бяла ряпа и сух екстракт десмодиум, които спомагат да се трасират и напълно премахнат токсините и отпадъците от черния дроб.

Основни функции на силимарина:

- Стабилизира клетъчните стени на хепатоцитите, благодарение на което ги предпазва от токсичните фактори.
- Поддържа процеса на кръвоснабдяването и предпазва организма от активността на вируси.
- Стимулира процеса на синтеза на протеини, докато активно помага за регенерацията на чернодробните клетки.

Още информация за продукта можете да намерите на snba.eu

Източник: Nie-Jenite.bg