Креатинова матрица - Creamap 500 г, лимон - помага да съкратим възстановителния период при усилени тренировки и дава енергия в мускулите

Дългогодишната практика на милиони спортисти в цял свят доказа пълната безвредност и в същото време необходимост от прием на креатин при натоварване. Натуралният произход го прави предпочитан заместител на забранените анаболни стероиди. Няма спорт, в който креатинът да не заема полагащото му се място. Безспорни са качествата му, въпреки някои нападки.

Креатинът скъсява възстановителния период. Съобразно данните от научните изследвания, дългосрочният прием на креатин (след зареждащата фаза, когато се приемат 20-30 г креатин дневно и поддържаща фаза за период от шест седмици, през който се приемат по 5 г креатин на ден), увеличава следните показатели:

• Повишава мускулния обем
• Повишава взривната сила - с 5-15%
• Повишава енергията и издръжливостта - с 5-15%
• Спринтова издръжливост - с 1-5%;
• Засилва възстановителните процеси

Креатинът е един от главните суплементи в културизма. Креатинът има главна роля за мускулните контракции. Основната му функция е увеличаването на енергийния резерв в мускулите, което води до повишаване на мускулната сила и издръжливост.

Новата матрица, наречена Creamap, съдържа креатин, включително креатин Creatrona от последно поколение. Креатинът Creatrona включва в състава си молекула, която противодейства на рН в стомаха и следователно повишава абсорбцията. Креатинът в продукта е патентован от креатин Creapure, най-известната марка в света на креатин.

Още информация за продукта можете да намерите на snba.eu

Източник: Nie-Jenite.bg