Майката на актрисата разкри, че дъщеря й ходи с асистентката си Алиша

Разкритието, че Кристен Стюарт е бисексуална и в момента има връзка с личната си асистентка Алиша, дойде от британския таблоид "Сънди мирър".

Пред вестника майката на звездата от "Здрач" казва: "Според мен хората трябва да са свободни да обичат когото си поискат. Аз приемам, че дъщеря ми харесва и жени, и мъже. В моя свят е окей да си такъв, какъвто си. Би трябвало да имаме право да избираме любовниците така, както си избирам и приятелите."

Само преди седмица подобно признание направи и Майли Сайръс, която също споделила новината за своята бисексуалност първо с майка си.

Кристен, която играе секретарка на актриса (Жулиет Бинош) в "Облаците на Силс Мария" - роля, донесла й френската кинонаграда "Сезар", - коментира неотдавна, че личният асистент на известен човек се превръща в негов приятел и изповедник, "който не само ходи да ти купува тампони от аптеката, защото теб те е срам".

Най-новата й екранна поява е редом с Джеси Айзенбърг в екшън комедията American Ultra, чиято премиера е насрочена за август.

Междувременно майка й коментира и раздялата на актрисата с Робърт Патинсън през май 2013, като изказва съжаление, че Кристен не е имала възможност да поживее с него извън светлините на прожекторите.

Понастоящем актьорът, който нашумя като вампира Едуард Кълън от петте филма по сагата "Здрач", е сгоден за ексцентричната британска поп изпълнителка FKA Twigs.

Източник: в. Лос Анджелис таймс