Майли Сайръс позира за сп. "Пейпър" в компанията на прасенцето си и разказва за сексуалните си предпочитания

Още на 14 Майли Сайръс признала на майка си, че си пада и по жени. По онова време певицата все още играеше главната роля в популярния тийнейджърски сериал "Хана Монтана".

Откровенията й са публикувани в летния брой на сп. "Пейпър", за което преди време актова фотосесия засне и Ким Кардашиян.

Сега Майли позира на корицата в компанията на прасенцето си Бъба Сю, а вътре разказва за сексуалните си предпочитания - "в рамките на закона". Отворена съм за всичко, стига да има взаимно съгласие, да не включва животно и всички да са пълнолетни, споделя 22-годишната Сайръс.

"Казах й, че харесвам жените по различен начин, и тя ме попита какво означава това. Отвърнах й: "Така, както обичам момчета" - разказва Майли за неудобния разговор с майка си Тиш и допълва: - Беше й толкова трудно да ме разбере. Не искаше хората да ме съдят, не искаше да отида в ада. Но тя вярва в мен повече, отколкото вярва във всеки Господ. Просто я помолих да ме приеме каквато съм. И тя го стори." 

Сериалът "Хана Монтана", продукция на "Дисни", вървеше между 2006 и 2011 г. и завърши с пълнолетието на звездата. След края му Майли се отдаде на музикалната си кариера и изгради скандален имидж, заради който я определиха като "новата Мадона".

Тя имаше дългогодишна връзка с актьора Лиъм Хемсуърт, а напоследък ходеше със сина на Арнолд Шварценегер - Патрик.

Мадона (вляво) се включи в акустичния концерт на Майли Сайръс от поредицата на MTV Unplugged, записан през януари 2014. Двете делиха сцената в идентични каубойски костюми и съответните шапки, за да изпеят заедно комбинация от Don't Tell Me на Мадона и We Can't Stop на Майли.