Съпругата на Кание Уест предизвика фурор с фотосесия за сп. "Пейпър", на чиято корица разголва прочутите си задни части

Името на Ким Кардашиян отново влезе в оборот, след като риалити звездата сподели в "Инстаграм" двете си корици за сп. "Пейпър".

Тя е позирала в Париж пред 74-годишния топфотограф Жан-Пол Гуде. Едната й корица, където държи в ръце бутилка шампанско и балансира чаша върху задните си части, пресъздава неговата прочута снимка Champagne Incident.

В оригинала момичето е гола афроамериканка, а в новата версия Ким е облечена в дълга черна рокля. Другата корица я показва

в гръб, разголила тънката си талия и своето прословуто д***

Снимките й на кориците в броя от зима 2014 са придружени със заглавието "Счупи интернета" - а другите кадри, поместени на вътрешните страници (виж ги на PaperMag.com), показват и всичко останало от пищното й тяло. 

Реакциите варираха от похвали през коментари, че на една майка не й отива да се разголва така, до културологични анализи за расистките аспекти в творчеството на Гуде.

Това обаче далеч не е най-скандалната корица с нея - доста по-бурно беше приета неотдавнашната й предсватбена корица на "Вог" с Кание Уест, просто защото модните среди не бяха убедени, че риалити героиня е достойна за тази чест.

Освен това Ким е сваляла дрехите и за други списания - като арт броя на "Дабъл ю" отпреди четири години, където Марк Селигър я снима чисто гола, покрита само със сребриста боя. (Вж. цялата фотосесия в Wmagazine.com).

Нека не забравяме и че още през 2007 г. се е снимала в "Плейбой"

Фотосесията в мъжкото списание е заслуга на майка й Крис Дженър, която й казала: "Може повече да не те поканят. Направи го сега и ще се гледаш на тези прекрасни снимки, когато станеш на моите години."

Най-популярните кадри с нея обаче са автопортрети. Ким е вманиачена по селфитата и ги е събрала в цяла книга - Selfish, която излиза напролет.

Едно от най-известните селфита на Ким Кардашиян - по бански, четири месеца след като роди дъщеричката си Норт Уест