Старши треньорът на "Реал" (Мадрид) Карло Анчелоти е убеден, че Кристиано Роналдо отново ще бъде избран от за футболист на годината в света

"Може би сред хората има известни съмнения кой ще е носителят на "Златната топка" за тази година. За мен обаче няма никакви такива, защото Кристиано ще спечели. Едва ли някой би заложил против това", заяви Карлето след мача, цитиран от Sportal.bg.

Италианецът смята, че отборът му е по-силен от миналия сезон: "Трябва само да задържим победната серия. Тази вечер бяхме по-внимателни в това да не пропускаме положения и в същото време да запазим мрежата си "суха".

Виж още: Камата: "Реал" са ревльовци

Анчелоти продължи със суперлативи за атомното си трио в атака Роналдо-Карим Бензема-Гарет Бейл, наричано от медиите в Испания "BBC" по инициалите на имената им. 

"И тримата показаха фантастичен атакуващ футбол на мача в неделя срещу "Атлетико Билбао". CR7 и Карим вкараха головете, но Бейл също свърши много работа, като им даваше асистенции. Футболистите от халфовата линия също помогнаха за създаването на много възможности", радва се бившият наставник на Милан. 

Виж още: "Лудогорец" изигра голям мач срещу "Реал", но не успя да победи съдията