Босът на разградчани сподели пред Sportal.bg, че тимът е амбициран да изиграе силен мач в Швейцария срещу "Базел" и максимално да затрудни "Реал Мадрид" в последния двубой от груповата фаза на ШЛ

"Червеният картон за "Базел" ни попречи да им вкараме гол по-рано и да ги бием с повече. Когато останаха с 10 човека, се затвориха добре и ни затрудниха максимално. "Базел" е много добър отбор и целта за мача в Швейцария е да не се изложим. Трябва да изиграем добър двубой", каза Домусчиев.

"Когато преди време казах, че целта пред нас е второто място, много хора ме нарекоха егоцентрик. Но сега сме точно на второто място. Може и да е за две седмици, но сега сме втори", каза Домусчиев, след което призна, че е празнувал заедно с футболистите снощната победа с 1:0 над швейцарския шампион. 

"Празнувах с момчетата. Те ми казаха, че се точат на "Реал Мадрид". Амбицирани са да изиграят добър мач в Испания и максимално да затруднят най-силния отбор в Европа и света. Но сега ни предстои мач с "Черно море" и не трябва да се отпускаме. Футболистите ми обещаха да го спечелят. Ако не го направят, никакви дискотеки до 2018 г.", завърши Домусчиев.

Виж още: Кирил Домусчиев: Футболът трябва да бъде прозрачен