Кадърът, с който попзвездата обяви щастливата новина, счупи рекорда на Селена Гомес

"Искаме да споделим своята любов и щастие. Благословени сме двойно и сме изключително благодарни, че нашето семейство се увеличава с двама нови членове. Благодарим ви за пожеланията."

С тези думи от името на фамилията Картър попзвездата Бийонсе анонсира пред своите над 92 млн. последователи в "Инстаграм" новината, че е бременна с близнаци.

Фотогалерия: Още бременни звезди

Акцентът, разбира се, беше върху снимката й: по прозрачен сутиен от тюл и сатенени бикини, наметната с воал пред венец от цветя.

Кадърът, който според някои е артистичен и ренесансов, но според други - пълен кич, постави рекорд в социалната платформа, като за 12 часа събра над 7 млн. харесвания.

Междувременно в сайта на Бийонсе Beyonce.com се появиха и още снимки с бременната певица.

Галерията под наслов "Имам три сърца" съдържа също така актови снимки плюс архивни моменти от предишната й бременност, както и новата й подводна фотосесия.

Бийонсе е признавала, че в миналото е имала проблеми със зачеването и преди първата си успешна бременност е преживяла спонтанен аборт, припомнят американските медии.

35-годишната певица и рапърът Джей-Зи вече имат дъщеричка, Блу Айви, родена в началото на 2012-а - и заради нея миналата есен се маскираха за Хелоуин като Барби и Кен.

На 12 февруари е раздаването на наградите "Грами", където певицата е кандидат за статуетката в девет категории (и четири различни жанра!), номинациите й за престижното отличие вече са 62, рекорден брой за жена.

Миналата година тя издаде визуалния албум Lemonade, с който постигна личен рекорд и на видеонаградите на MTV, за които получи 11 номинации и реализира осем. Повечето й отличия бяха за клипа Formation, който бори расовите стереотипи и бе провъзгласен за музикално видео на годината.

Виж още: Кендъл Дженър на най-харесваната снимка в "Инстаграм"

Иначе предишната най-харесвана снимка в "Инстаграм" беше от началото на лято 2016 - Селена Гомес, пиеща кока-кола със сламка от бутилка, на чийто етикет е стих от песента й Me & The Rhythm: "You're the spark" (Ти си искрата).

Звездата от сериала "Магьосниците от Уейвърли плейс" все още е най-популярната в платформата за снимки, където има над 108 млн. последователи.