На публиката, която го посрещна на клубния стадион, той разказа, че баща му е роден съвсем близо до границата с Гърция - затова с феновете са като братя и ще се бори за тях

Димитър Бербатов беше представен официално като играч на ПАОК. Българинът остана впечатлен от хилядите фенове, които бяха дошли на солунския стадион "Тумба", за да го посрещнат.

На публиката нападателят разказа, че баща му е роден съвсем близо до границата с Гърция - затова с феновете са като братя и той ще се бори за тях, съобщава Football24.bg.

"Невероятно е. Не мисля, че заслужавам това, защото аз съм нормален човек, играещ футбол. Оценявам всичко, което правите за мен. Баща ми е роден на 50 км от границата. Това значи, че сме като братя. Затова ще се боря за вас. Искам да благодаря на г-н Савидис, за неговото постоянство и желание да ме доведе тук. Тази година ПАОК има юбилей - 90 години. Ще празнуваме заедно и ще постигнем още по-голям успех", каза Бербатов по време на представянето си.

"Щастлив съм, че дойдох в ПАОК. Не искам да говороя много, но вярвам, че ще постигнем големи неща с ПАОК, защото знам каква страстна, велика публика има отборът. Очаквам с нетърпение срещата с феновете", коментира по-рано Бербо пред "Метроспорт". Договорът му със солунския клуб е за една година.

Виж още: Бербатов отива да играе в Гърция

Междувременно клубният видеоканал го представя с 4-минутен сборен клип от досегашните му успехи на терена.

Източник: Football24.bg