За утрешния мач в състава на "Реал" има много липсващи имена

В официалната си пресконфернеция преди утрешния мач от групите на Шампионската лига срещу българския "Лудогорец" старши треньорът на "Реал" (Мадрид) Карло Анчелоти се изказа доста ласкаво за разградчани, пише Sportal.

"Трябва да сме готови за динамичен мач. В първата среща Лудогорец показа страхотна скорост в атака. Още не съм решил титулярния състав. Утре рано сутрин ще има малка тренировка", разкри наставникът на "Реал".

Контузените в "Реал"

Италианският специалист все още се надява Хамес Родригес да може да играе на евентуален финал на Световното клубно първенство за мадридчани. "Контузията на Хамес е много лека, но не остава много време до Световното клубно първенство. Има малка вероятност да играе на финала", сподели той.

"Модрич е аут до февруари. Кедира няма да може да тренира тази седмица. Ударът в главата на Кедира не е толкова малък проблем. Трябва да си почива", увери Карлето. "Кристиано няма нужда от почивка, защото е много добре. Какво да кажа за Кристиано? Фантастичен и невероятен. Нека продължава така. Има извънземна мотивация", заяви наставникът на европейския шампион.

Виж още: "Лудогорец" запази шансове за Лига Европа след добър мач с "Ливърпул"

"Лукас Силва? Мисля, че трябва да изчакаме до Коледа. Тогава ще е по-ясно как върви възстановяването на Модрич и Кедира. След това ще вземем решение. Лукас Силва не е единствената опция, има още", призна специалистът. "Хесе е в групата и ще играе. В началото на новата година ще е на 100 процента", каза още Анчелоти, без да потвърди дали Хесе Родригес ще бъде титуляр утре вечер.

Според вестник "АС" титулярният състав утре ще е следният: Навас; Арбелоа, Варан, Начо, Коентрао; Ияраменди, Кроос, Иско; Бейл, Чичарито, Кристиано.