Услугата на телекома покрива 50% от градското население

Телекомуникационният оператор "Макс" започна да предлага своите услуги за супер бърз 4G LTE мобилен интернет в Бургас и Пловдив.

Включването на двата големи града към първата и единствена в България търговска 4G LTE мрежа е в изпълнение на плановете на оператора да постигне 50% покритие на градското население в страната до края на 2014 г.

Така "Макс" вече има 4G LTE покритие в София, Стара Загора, Русе, Сливен, Банско, Плевен, Варна, Бургас и Пловдив.

"Стартът на 4G LTE в Бургас и Пловдив ще осигури на хората от тези градове достъп до най-съвременнара мобилна технология и е следващата важна стъпка за "Макс", която демонстрира значителното ни развитие, стабилен ръст през годината и успешното постигане на целите ни за 50% покритие на градското население до края на 2014 г., отбелязва изпълнителният директор на "Макс" Питър Ковел.

От търговския ни старт през май насам вложихме всички усилия в развитието на най-модерната 4G LTE технология, която позволява на нашите клиенти да използват последната дума в световните услуги за мобилен интернет, допълва той.

Потребителите от Бургас и Пловдив избират от разнообразни абонаментни планове, осигуряващи високоскоростен мобилен интернет със скорост на сваляне до 75 Mbps.

Те могат също така да се възползват от специалните празнични предложения на оператора: един от най-добрите 4G таблети на годината - LG G Pad 8,0, на ексклузивна цена 49 лв. с 2-годишен договор за план "Easy Tab 5" и разнообразие от тарифи за високоскоростен 4G мобилен интернет.

Търговските обекти на "Макс" в Бургас се намират в "Мол Галерия Бургас" и "Мол Плаза". Клиентите в Пловдив могат да намерят оператора в "Мол Галерия" и "Мол Пловдив". 4G LTE услугите могат да бъдат заявени на място, на MaxTelecom.bg или чрез обаждане на телефон 0999 111.