Телекомуникационният оператор обяви, че във връзка с предстоящите празници започва да предлага нови атрактивни абонаментни планове за своята 4G LTE мобилна интернет услуга.

"Макс" пуска един от най-атрактивните таблети на годината - LG G Pad 8.0, на ексклузивна цена 49 лв., в комбинация с високоскоростния мобилен интернет план "Easy Tab 5 B" с 2-годишен договор.

Предложението включва неограничен 4G мобилен трафик с 5000 MB месечно на максимална скорост (до 75 Mbps скорост за даунлоуд и до 25 Mbps за ъплоуд) и месечна такса 24,90 лв. Промоцията започва от 1 декември и продължава до 20 януари 2015 г.

Освен това "Макс" пуска и нов 4G LTE абонаментен план - "Easy+ 10", на промоционални условия до 20 януари 2015 г.

Той се предлага с месечен абонамент 17,90 лв., като включва неограничен 4G мобилен трафик с 10 000 MB месечно на максимална скорост (до 75 Mbps скорост за даунлоуд и до 25 Mbps за ъплоуд) и избор на устройства за достъп:USB, десктоп или мобилен WiFi рутер, който позволява едновременна интернет свързаност на до осем души, на закрито или на открито. Чудесно за споделяне по това време на годината!

"Предстоящите празници дават възможност на хората да се свързват с близките си с пожелания за благоденствие и щастие. Те имат време да сърфират в интернет и да актуализират своите "Фейсбук" страници - казва изпълнителният директор на "Макс" Питър Ковел. - По този повод ние предлагаме на хората в България страхотни нови оферти и продукти, използвайки нашата високоскоростна 4G мобилна интернет технология, с най-добри пожелания от "Макс".

Услугата може да се ползва в зоните на покритие на 4G LTE мрежата на "Макс" в София, Варна, Стара Загора, Русе, Плевен, Сливен и Банско. Повече информация - в уебсайта на компанията www.maxtelecom.bg, на телефон 0999 111 или в магазините на оператора.