Телекомуникационният оператор иска да постигне 50% покритие на градското население на България

Телекомуникационният оператор "Макс" предлага вече своите услуги за супер бърз 4G LTE мобилен интернет и в Плевен. Включването на града към мрежата от най-ново поколение е част от целите на оператора да постигне 50% покритие на градското население на България до края на 2014 г., обхващайки големите градове и туристическите дестинации, които хората посещават.

Това бе обявено на специална пресконференция в Плевен днес от Мария Тойчева, главен маркетинг директор и Богдан Хартарски, главен търговски директор на "Макс".

Със старта на 4G LTE плевенчани ще могат да избират от абонаментни планове, които осигуряват висококачествен интернет, чиято скорост на сваляне достига до 75 Mbps.

"Пускането на 4G LTE в Плевен е особено важна стъпка, която показва на практика реализирането на плановете на "Макс" за стабилен растеж. Нашата цел е постигане на 50% покритие на градското население в страната, до края на годината. Вярваме, че 4G LTE е бъдещето на мобилния интернет в България и потребителите ще оценят нашите модерни услуги." - каза Мария Тойчева.

"Макс" предлага на новите си клиенти иновативни услуги, които могат да се ползват на месечна база, както и абонаментни планове за една или две години. До края на август потребителите имат избор от промоционални планове с отстъпка до 50% на цени между 9,90 лв. и 29.90 лв. на месец.

Сред предложенията на телекома също така са и редица устройства за 4G LTE достъп - USB модем за лична употреба за лаптоп, мобилен WiFi рутер (бисквитка) за споделяне на интернет едновременно с до 8 телефона, таблети или компютри, както и WiFi рутер за дома и офисa.

"Абонаментните ни планове са съобразени с нуждите на съвременния потребител, който очаква бърза, изключително мобилна и гъвкава интернет връзка. Освен това сме подготвили и специална изненада за първите 4G LTE абонати в Плевен - един от първите 50, избрали 4G LTE услуга в нашия магазин, ще спечели iPad с 3 месеца безплатен супер бърз мобилен интернет." - съобщава Богдан Хартарски.

4G LTE услугите на "Макс" може да бъде заявена чрез уебсайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез обаждане на телефон 0999 111 или в центровете за обслужване на клиенти на компанията.