Диджей Tаркан и V-Sag застават зад пулта до изгрев слънце за 8-часово парти на 8 август, с което се отбелязва 11-ият рожден ден на "Какао бийч". Специална 30-метрова сцена посреща пак там Армин ван Бюрен в неделя

Началото е час преди полунощ срещу събота, а преди електронното дуо публиката ще подгрява колегата им Багержиев.

Виж още: Фед льо Гран развя българското знаме на "Какао бийч"

Диджей Таркан е известен с едни от най-дългите сетове, които винаги започват под звездите и завършват под силните слънчеви лъчи. Едва ли има друг световен диджей, който е прекосил България няколко пъти, обикаляйки клубовете в десетина града у нас.

Дългокосата фурия от Истанбул всъщност е роден във Франкфурт и още от малък играе с грамофона вкъщи. Започва кариерата си като радиоводещ, а скоро след това вече е резидент на най-големите клубове в Истанбул.

Световната слава не закъснява и той е включен в траклистите на свои колеги като Тиесто, Армин ван Бюрен, Саша, Пол ван Дайк и Роджър Санчес.

Младият диджей и продуцент Василис Сагонас, познат като V-Sag, идва от Лариса, Гърция. И той няма да пропътува тези 765 км до "Какао" за първи път. През 2005 г. резултат от приятелството му с диджей Таркан става съвместният им лейбъл No Smoking Recordings.

Двамата започват кампания за възприемане на музиката "такава, каквато е", като представят възможността хората да открият истинското й значение, в най-чистата й форма.

Билетите за 11-ия рожден ден на клуба са на цена 15 лв. в мрежата на "Ивентим" в цялата страна. В деня на събитието входът е 15 лв. от 23 ч. до полунощ, а през остатъка от нощта - 20 лв

Освен "Какао бийч" (CacaoBeach.bg) тази година 11 лета празнува и Solar Summer, най-големият фестивал за електронна музика на Балканите. След 8-часовия рожден ден на 8 август е ред на партитата от третия уикенд, с Марко Карола (9 август) и легендарния Армин ван Бюрен (10 август).

Специално за участието на топдиджея в неделя организаторите от клуб "Ялта" изместват сцената и изграждат нова, 30-метрова, за да съберат всички фенове от Балканите, които се очаква да пристигнат за партито.

Самият Армин идва с 10-членен екип от професионалисти по специалните пироефекти, саунд- и видео инженери, които да се погрижат, заедно с българските си колеги, да създадат неповторима атмосфера за партито на сезона.

"Това не е просто любов към музиката, това е моята страст. Това надминава определението за хоби или просто нещо, което харесвам, това е начин на живот.  Музиката е от съществено и огромно значение за живота ми...", споделя холандецът, който преди половин година гостува и в столичната зала "Арена Армеец".

Фотогалерия: Шоуто на Армин ван Бюрен в "Арена Армеец"

Заедно с Армин ван Бюрен зад пулта на Solar Summer 2014 в третия уикенд от фестивала на "Какао бийч" се качват резидентите на клуб "Ялта" Стефан Попов и Руно плюс младата надежда Джулиан Джордан, едва 16-годишен.

След дебютния си хит Rock Steady той се ползва с подкрепата на диджеи като Пийт Тонг, Тиесто, Дипло, Ники Ромеро, Хардуел и Томас Голд, които пускат негови парчета в сетовете си.