Припомняме си монументалното изпълнение от концерта "ФСБ Симфони" през септември 2011 - на живо от Античния театър в Пловдив

Ако сте израснали с музиката на ФСБ (FSB.bg), вероятно знаете, че концертите на групата са незабравимо преживяване!

Тази версия на популярната им песен от 1989 г., по стиховете на Евтим Евтимов и музика на Румен Бояджиев и Константин Цеков, е изпълнена на 1 септември 2011 г. заедно с Пловдивската филхармония с диригент Григор Паликаров, народния хор на ансамбъл “Тракия” и гост-музиканти: Николай Копринков (китара), Ивайло Звездомиров (бас), Стефан Цеков (барабани) и Борислав Бояджиев (пластинофони и перкусия).

На 20 април 2012 г. Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев отново излязоха с този съпровод в зала 1 на НДК, след предишния им концерт там през декември 2010 г., който събра 4000 души.

Сега слушаме "Високо" в памет на поета Евтим Евтимов, който си отиде на 8 юни 2016 г. на 82-годишна възраст. По стиховете му са създадени стотици песни, сред които и други поп/рок хитове като "Ако ти си отидеш за миг" на група "Импулс", "Горчиво вино" на Веселин Маринов, "Обич за обич" на Деян Неделчев, "Шепот" на Георги Станчев.

Поклонението пред тленните му останки е в Народния театър "Иван Вазов" в петък, 10 юни, от 11 ч.