Новият му солов хит, по музика и текст на Бате Венци, иронизира "звездите" на българския рап, а клипът е заснет от Валери Милев

Ицо Хазарта пише първия си хит "Нон-стоп", когато е на 18 години и завършва Националната гимназия за древни езици и култури (НГДЕК) - а оттогава до днес има десетки хитове, хиляди концерти и четири албума с триото "Ъпсурт". През декември той навършва 40, а скоро излиза и първият му самостоятелен албум.

"Браво!" е неговото ново солово парче, но музиката и текстът са на колегата му от групата Бат' Венци. В обектите на саркастични реплики феновете на българския хип-хоп вече разпознаха по-младите "звезди" на жанра като Павел и Венци Венц', Секта. 

Видеото отново е заснето от Валери Милев, а в прилив на самоирония самия себе си играе друг известен режисьор на БГ клипове - Люси Иларионов.

Пред Нова телевизия той обяснява, че се е включил в този проект с кауза - да провокира тийнейджърите да са по-критични. Защото: "В днешно време малко младите робуват на имена, чуят името на някой и казват: "Ооо, суперяко, това парче ще е супер, много готино". А в крайна сметка не се вглеждат и заслушват какво изпълнителят иска да им каже."

Само за първия си уикенд онлайн парчето е гледано над 1 млн. пъти, а възторжените отзиви провъзгласяват Ицо Хазарта за "великан" и "абсолютен хегемон" в БГ рапа. 

Според официалното съобщение за поредното му партньорство с "Нескафе 3 в 1" ветеранът е влязъл в ролята на рокер, за да покаже колко е важно да опознаем хората, преди да ги съдим и да им поставяме етикети. Оттам и хаштагът с посланието на клипа: #ChatBeforeYouJudge (Опознай, преди да съдиш!).