Аз трябваше да спечеля "ВИП Брадър", заявява в интервюто скандалният гримьор, определен от предаването като "осмото чудо на Хасково". Като номер 1 в риалити шоуто за знаменитости обаче финишира Атанас Колев

Валентин Кулагин даде още по-пространно интервю преди седмица в сутрешното уикенд предаване на Нова телевизия "Събуди се". В средата на октомври той беше прогонен от Къщата след извънреден зрителски вот във "Фейсбук", където получи над 70% от гласовете "против" срещу 30% за певицата Ваня Костова, с която стигнаха до физически сблъсъци.

В пародийните скечове "Цар Бай Брадър", излъчвани в "Господари на ефира" ролята му се изпълняваше от Димитър Рачков, който е и гласът на Бай Брадър. Екранната и житейската му половинка Мария Игнатова пък се превъплъти в първата изгонена от ВИП къщата, плеймейтката Нора Недкова.

Междувременно за победител в тазгодишния "ВИП брадър" беше провъзгласен 21-годишният варненец Атанас Колев, певец и финалист от втория сезон на X-Factor, бивш баскетболист и студент по медицина.

Миналата година титлата отново отиде при рапър - Тото от "Скандау". Сега подгласници на Наско станаха двамата му най-близки другари в Къщата. Втори е вицешампионът Константин Трендафилов, известен и с алтер егото си Папи Ханс, а на трето място се класира половинката на Гала и неин ко-водещ в "На кафе" Стефан.