Нецензурен трейлър за новия филм на режисьора Георги Костов ("Пистолет, куфар и три смърдящи варела"), в който участват Димо Алексиев, Иво Аръков, Елена Боева, Диляна Попова и Ники Сотиров

Поредната простотия или най-сетне глътка свеж въздух след кахърните сюжети, които жънат награди по кинофестивалите? Преценете сами...

Режисьорът на "Пистолет, куфар и три смърдящи варела" Георги Костов, който беше в екипа и на най-гледания БГ филм за 2016 г. "11а", пусна от този петък в кината новото си предложение в развлекателния жанр, озаглавено "Секс академия: Мъже".

Звездите на филма са Димо Алексиев (с нова доза популярност покрай сериала "Откраднат живот"), Иво Аръков, прочул се като неуспял кандидат-зет на Христо Стоичков, Елена Боева, Диляна Попова, Ники Сотиров и известният от тв екрана Павел Владимиров.

Сюжетът:

Жан (Иво Аръков) има хубава работа, грижовна майка, но не и приятелка. Жалките му опити да заговори момиче се провалят всеки път, а колегите му го подиграват заради увлечението по новата колежка Даян (Елена Боева).

Именно заради Даян той решава да промени живота си и се записва в курс за бързо сваляне на жени по безотказните техники на Дон Жуан. Срещата му с основателя на академията ексцентричния, но и харизматичен Мистър Д (Димо Алексиев) преобръща досегашните му представи за света на жените.

Не след дълго Жан се превръща в топсваляч и заедно с Мистър Ди създават "Стар хаус" - комбинация от хитово място за провеждане на семинари "Как да сваля всяка жена, която пожелая" и парти клуб, където жените сами идват, за да се забавляват.

Само Даян остава безразлична към техниките на сваляча, а купонът загрубява, след като Рок Стронг (Ники Сотиров), майстор по НЛП (нерволингвистично програмиране) се опитва да вербува Жан за свой последовател...