Тийнейджърката, която вече прави и филмова кариера, е лице на парфюма №5 L’Eau

Дъщерята на Джони Деп засне първите си реклами за "Шанел" още на 16, а вече прави и кариера в киното: на Киномания този месец гледаме "Танцьорката", където влиза в поддържащата роля на Айседора Дънкан, а на фестивала във Венеция беше представен филмът "Планетариум", където с Натали Портман играят сестри.


Междувременно тя се появи и в още реклами на френската модна къща, този път за парфюма N°5 L’Eau, "нова интерпретация" на класическия "Номер 5".

Режисьор е шведът Йохан Ренк, снимал рекламите с Джъстин Бийбър за "Калвин Клайн", клипове на Дейвид Боуи и сериала "Розовите пантери". Той самият признава, че понякога си слага "Шанел 5" и описва аромата като "тайнствен, чувствен и изключително силен".

Късометражния филм, който е заснел за "Шанел", показва тийнейджърката като "парадоксална", която олицетворява едновременно "сянката и светлината", "въпроса и отговора", "елегантността и екстравагантността".

Междувременно дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради е и лице на британския "Вог" за декември, фотографирана от Брус Уебър, а списанието я провъзгласява за новото момиче мечта в модата.