В новия клип на съдията от X-Factor пенсионерки нападат голи мацки с точилки

Сбръчкан до неузнаваемост и със система на ръката, Васил Василев-Зуека изглежда безпомощен. Перспективата да се разпадне на дивана в хола го изнервя. Той скача, сменя бозавото си пуловерче с халат а ла Хю Хефнър и събира "набори" на разюздано парти.

Във видеото Зуека и аверите му на преклонна възраст се заливат с алкохол, докато в скутовете им се гърчат мацки по жартиери. Запоят е пресечен от шепа пенсионерки, които от ревност започват да налагат моделките с точилки и патерици, докато по-напористите баби "блъскат" главите на хубавиците в ръба на маса.

Така в. "Монитор" описва сюжета в новия клип на Криско "Наздраве", като допълва, че пародийната симулация на насилие вече отприщи торнадо от хейтърски коментари в социалните мрежи. Самият рапър се появява само два пъти в кадър - колкото да потупа окуражително екранния си дядо, допълва изданието.

Парчето е изцяло негово дело, а видеото е заснето от Кирил Киров - Кико. Това е вторият клип, в който Криско работи с колега от шоуто "Като две капки вода", където участва миналата година. С победителя от третия сезон Ненчо Балабанов тогава пуснаха съвместното си видео "Шапка ти свалям".

За ролята си в "Наздраве" Зуека бил състарен изкуствено от гримьорите на шоуто, които се трудили над старческия му образ в продължение на близо четири часа.

"Лесно се съгласи да снима, съвсем по приятелски го направи. Криско му разказа идеята си и го нави бързо. У останалите по-възрастни участници е имало леко притеснение от полуголите моделки. Дискомфортът бързо се разсеял, защото по-голямата част от тях са актьори и просто са изпълнявали указанията на режисьора", споделят пред "Монитор" близки до актьора.

"Наздраве" е поредният музикален клип, който експлоатира хората от третата възраст. 15-ина години след емблематичния Natural Blues на Моби, заснет от Дейвид Лашапел, Рафи Бохосян и режисьорът Николай Павлов ситуираха видеото на първия български X-Factor "Нов ден" в пенсионерски клуб.