Джей Ло продуцира "Нюанси синьо" / Shades of Blue и изпълнява главната роля - на полицайка, която дебне корумпирани колеги

Криминалната драма "Нюанси синьо" / Shades Of Blue, която тръгна тази година по американската Ен Би Си, поставя Дженифър Лопес в главната роля. Героинята й Харли Сантос е полицейска следователка от Ню Йорк, но и самотна майка с талантлива дъщеря тийнейджърка - и поради затрудненото си финансово положение взима подкупи и рекет, за да й осигури по-добър живот.

Нейният шеф и ментор Бил Возняк се играе от ветерана Рей Лиота, колегата й Майкъл Ломан - от актьора с нигерийски произход Дайо Окенайи ("Игрите на глада", "Терминатор: Генисис"), а Уорън Коул е специалният агент от ФБР Робърт Стал, който развива прекомерна привързаност към нея...

Виж още: 10 нови сериала, с които зимата ще мине по-леко

Истината е в доклада, който ще напишеш, обяснява дамата ченге на партньора си, когато той застрелва погрешка невинен човек и тя нагласява местопрестъплението, за да изглежда като самозащита. След това я хващат с подкуп, но това се оказва постановка на ФБР, които я вербуват да лови други корумпирани ченгета - сред тях очевидно и собственият й началник.

И докато тя носи подслушвателно устройство, той избухва пред нея: "В екипа ми има доносник, информатор на ФБР" - без да подозира, че това е неговата довереница... Напрежението се покачва, докато екипът се опитва да налага собственото си разбиране за улично правосъдие под наблюдението на службите.

В ролята на следовател Тес Назарио участва и блондинката Дреа ди Матео, популярна от сериалите "Семейство Сопрано", "Синове на анархията", "Джоуи" и "Отчаяни съпруги".

Между доброто ченге и лошото ченге има нюанси на униформеното синьо, прокламира мотото на сериала. Първите отзиви зад Океана му дадоха средни оценки, каквито получават и повечето актьорски изяви на Джей Ло. Ще има обаче и втори сезон.

Премиерата у нас е на 3 октомври в 22 ч. по специализирания в този жанр "Фокс крайм".

Самата певица все пак е осъзнала, че има по-големи успехи на музикалния фронт, където има възможност да наблегне на сексапила си, затова през януари започна в Лас Вегас поредица концерти в комплекса "Планета Холивуд" под заглавие All I Have.