Деница Икономова спечели Danse avec les stars за втора поредна година, този път с белгийския участник в Евровизия 2015

Деница Икономова и Лоик Ноте спечелиха френското "Дансинг старс" по телевизия TF1 - Danse avec les stars. Това е втора поредна победа в шоуто за Икономова, която бе на върха и миналата година с тогавашния си партньор Раян Бенсети.

Деница и Лоик победиха с подкрепата на 68% от зрителите. Ноте е белгийски певец, който става популярен като вицешампион в третия сезон на "Гласът на Белгия" през 2014-а, а тази година представя страната си на конкурса Евровизия с песента Rhythm Inside.

Деница е родена в Кюстендил през 1987 г., но от малка живее, учи и тренира в София. Когато е на 15 години, семейството й се мести в Канада и постъпва в танцовото училище в Монреал. Брат й Павел пък е музикант.

До 2005 г. тя участва в различни състезания в САЩ. С Кристиан Милет, ексшампион на Канада в латино- и стандартните танци за аматьори, са втори на World 10 Dances и трети на латиноамериканските танци в Хонконг. През 2011 г. Деница прави фурор в друг танцов формат, популярен зад Океана - So You Think You Can Dance, припомня "Стандарт".