Двукратният носител на "Оскар" беше първият гост на Джеймс Кордън в късното токшоу по Си Би Ес

Джеймс Кордън е английски актьор, едва на 36, който сега трябва да впечатлява публиката зад Океана на мястото на Крейг Фъргюсън, водещ на късното вечерно токшоу по американската Си Би Ес в продължение на 10 години.

The Late Late Show with James Corden започна тази седмица с гостуването на Мила Кунис и Том Ханкс, който заедно с новия водещ разигра пред публиката в студиото и пред тв екраните кажи-речи цялата си филмография в няколко минути.

Напоследък го гледахме като Пекаря в мюзикъла "Вдън горите", но той е популярен и с ролите си в британски сериали ("Доктор Ху" и "Гавин и Стейси"), а също и като звездата от "Великобритания търси талант" Пол Потс в биографичния "Звезден шанс".

Голяма новина за първото му предаване имаше и Мила Кунис, която потвърди, макар и неохотно, че с Аштън Къчър са се оженили. Водещият и другият му гост, Ханкс, побързаха да оповестят щастливата вест при вида на пръстена й, макар че светски издания не бързат да потвърдят за женитбата. Целта обаче - реклама на новия водещ - беше постигната.