Актьорът и тв водещ Александър Кадиев е гост-звезда в новия клип на Робърт Уау

Робърт, режисьор от сръбски произход, роден в Швеция, продължава традицията на българския уейв, посочвайки за свои любими изпълнители Стенли и група "Ревю".

Александър Кадиев, за когото това е музикален дебют, не е първият актьор в негов клип - преди време в "Аз съм сам" се снима друго от лицата на сериала "Стъклен дом", Луиза Григорова.



Клипът към "Кой ще ни помогне?" беше представен в предаването на Би Ти Ви "Преди обед", където Кадиев прави кариера като тв водещ доста по-успешно от майка си Катерина Евро. Заснет е край кариера в Пернишко, а в записа взима участие и детската вокална група "Пим-пам".

Парчето е много хубаво, хит; който му е правил аранжимента, разбира от музика, коментира Денис Ризов, преди да узнае кои са изпълнителите. Колегата му Димитър Ковачев-Фънки не откри в песента нищо интересно като хармония, но улови настроение от "Депеш мод" във вокала и също похвали създателите й.

Преди да дойде у нас, Робърт Уау е работил като диджей в Палма де Майорка. Започва да учи кинорежисура в НАТФИЗ през 2003-та, като дипломната му работа - късометражният филм Diving, му носи награди от фестивали в САЩ, Русия, Гърция и Сърбия. Преди да заснеме собствения си музикален дебют "Преструвам се" миналата година, е работил с изпълнители като Мона, сръбската звезда Сека Алексич, световноизвестния диджей Тиесто и Мария Илиева, с която екранизира хита й I Like (2010).