Националната му обиколка "Заедно за децата на България" е в подкрепа на УНИЦЕФ и обхваща седем града

Турнето потегли на 23 и 24 октомври от Пловдив и Благоевград, а останалите дати са следващия месец в оперите на Стара Загора и Бургас (1 и 2 ноември), Фестивалния и конгресен център във Варна (7 ноември), Музикално-драматичния театър "Константин Кисимов" във Велико Търново (8 ноември) и зала 1 на НДК в София (12 ноември).

"Първите години от живота на всяко дете са най-важни. Аз искам всички деца в България да живеят щастливи в семействата си - така, както аз съм имал възможността да израсна. Затова подкрепям УНИЦЕФ в работата им повече деца да растат здрави и щастливи заедно с родителите си", споделя Графа. 50% от стойността на билетите ще бъдат дарени на УНИЦЕФ, за да подпомогнат работата на организацията по програми, свързани с подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.

"Седемте рилски езера" е най-новата му песен, част от инициативата "Зелената песен на България" (ZelenataPesen.bg), чийто финал е на 7 декември. Клипът, режисиран от Васил Стефанов, е сниман в близост до потъналата църква в язовир Жребчево.