След като по-рано този месец видяхме горещите снимки на Бийонсе по бански, показващи лятната колекция на H&M, дойде време да видим и видеото.

Рекламният клип бе режисиран от Йонас Акерлунд и заснет в Насау, Бахамските острови. Рекламата подчертава противоречивата природа на четирите основни елемента. Във видеото е включена и нова песен на Бийонсе - Standing On The Sun.

Фотогалерия: Бийонсе в банските на H&M

Лятната колекция на H&M е вдъхновена от идеята, че всички жени могат да бъдат такива, каквито пожелаят: силни, уязвими, чувствени, грижовни, забавни, флиртуващи. Моделите ще бъдат налични в магазините на H&M у нас от началото на месец май.

Колекцията бански костюми на H&M вече може да бъде открита в магазините на марката у нас. Моделите са изпълнени с блясък, цвят и усещане за истински рай, за което принос има и самата певица.

Колекцията включва различни модели бански на цени от 9,90 лв., сред които се открояват тези с ресни и декорации. Силен акцент са и целите бански, които този сезон се предлагат с различни принтове и ефектни изрязвания. За перфектната визия на плажа допринасят и къси панталони на цени от 17,90 лв., топове от 9,90 лв., ефирни летни рокли от 17,90 лв., придаващи увереност, както и задължителни плажни аксесоари – слънчеви очила, чанти и шапки.

В лятната кампания присъстват бански и плажни облекла, както и пъстри модели от колекцията H&M for Water. 25% от продажбите на H&M for Water ще бъдат дарени на фондацията WaterAid. От 2002 г. съвместната инициатива на H&M и WaterAid е набрала средства на стойност £2,650,000.