Очаква се до средата на месеца да бъдат анонсирани още актьори

Още едно известно име е потвърдено за участие в Анивенчър - българското издание на Comic Con. Актьорът Майкъл Маларки, изиграл една от ключовите роли в сериала "Дневниците на вампира", тази на Лоренцо (Енцо) ще има собствен панел на фестивала за аниме, комикси, фентъзи и фантастика. 

Майкъл е роден в Бейрут, Ливан, но израства в САЩ. Кариерата на Майкъл започва в театъра, но постепенно започва да проявява все по-голям интерес към екранните роли и така се стига до поканата да участва в един от най-гледаните сериали в света - "Дневниците на Вампира".

Виж още: Звезди от "Игра на тронове" идват за първия български Comic Con

Програмата на Enzo по време на фестивала ще включва Meet & Greet с фенове, притежаващи специален Meet & Greet билет, както и едночасов Q&A панел на сцената на фестивала, достъпен за всички посетители със стандартен билет.

Meet & Greet билетите за лична среща с Enzo тръгват в продажба на 3-ти май и са с цена 120 лв.

Aniventure Comic Con ще се проведе на 9 и 10 септември в Inter Expo Center София и ще срещне феновете с актьори от любими сериали, автори на комикси и косплей звезди от цял свят.

Стандартните билети за двата дни на фестивала са на цена 25 лева и можете да ги намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg - Всеки билет, закупен на предварителна продажба, дава шанс на притежателя му да участва в томбола за големи награди, включително и чисто нов гейм лаптоп OMEN от HP. 

Деца до 7 години влизат безплатно.

Видео от Aniventure 2016: