Заедно със Стойчо Младенов оставка подаде и целия треньорски щаб

След като стана ясно, че треньорът на футболния ЦСКА Стойчо Младенов има желание да напусне клуба заради слабото му представяне, собственикът Александър Томов търси варианти за нов наставник на клуба.

Изборът му допълнително е усложнен от факта, че заедно с Младенов оставка ще подаде и целият спортно-технически щаб в лицето на Анатоли Нанков, Стойчо Младенов-младши, Тодор Янчев, Стоян Колев и Ренато Шмид.

Три варианта за нов треньор

Първият вариант за "червените" е Любо Пенев. Той обаче не иска да гарантира пред ръководството титла, тъй като не е селектирал и подготвил отбора. Допълнително с това има друг усложняващ фактор - Пенев би работил на "Армията" само с фамилия Манджукови.

Друг вариант за ЦСКА е да вземе млад треньор, свързан с клуба, като Мето Деянов. Последният обаче е без професионален лиценз, а и няма високо мнение за настоящото управление. От ЦСКА могат да го назначат за три мача или да прибегнат проформа до лиценза на Димитър Пенев. Това обаче ще им създаде проблеми в БФС и по-специално в треньорската комисия.

Така засега не е изключен вариант с Димитър Пенев, но "стратега" също не е дал съгласие.

Източник: "Стандарт"