Двукратният носител на "Оскар" танцува с Джъстин Бийбър в новия клип на протежето му, озаглавен I Really Like You

Карли Рей коя? Ако се затруднявате да си я спомните, най-добре да се сетите за MTV хита на 2012-а Call Me Maybe. Три години по-късно той е гледан над 650 млн. пъти в YouTube, а певицата пусна ново парче, което трябва да докаже, че нямаме основание да я смятаме за "еднодневка".

С продуцирането на Карли Рей Джепсън тогава се зае сънародникът й Джъстин Бийбър, а мениджърът му Скутър Браун обяснява дългата пауза с очакването на песен, която да е на нивото на Call Me Maybe.

Виж още: Другото момиче на Джъстин Бийбър

Самата канадка, която тази година става на 30, обяснява, че I Really Like You е посветена на онзи етап от връзката, когато не си сигурен дали обичаш човека до себе си, но вече си минал периода, когато просто го харесваш.

Най-забележителният факт около видеото обаче си остава участието на 58-годишния Том Ханкс, който се събужда една сутрин и заговаря с гласа на двойно по-младата от него жена... И така - цял един ден.

На финала към него се присъединява както певицата, така и Бийбър, който порасна окончателно, след като на 1 март навърши 21.