Âme и Recondite гостуват на 19 май в клуб "Ялта"

След фестивала Solar Easter "Ялта" се завръща на клубна територия с поредното Takeover парти на Любо Урсини.

С първи лайв за българската сцена изобщо се включва германският диджей Recondite, а Кристиан Байер от хаус дуото Âme пристига отново, за да затвърди позицията си на диджей, развил особено специална връзка с почитателите на този формат.

Recondite привлича вниманието внезапно с непретенциозното си присъствие и звук, който се движи срещу популярните в момента течения.

Намерил мястото си на сцената като изключение, той успява да остане мистериозен, а музиката, която издава с лейбъла си Dystopian и под шапката на Innervisions (лейбъла на Диксън и Âme) може да се определи семпло като "провокация".

Тя е чувствена, без излишни фойерверки, което понастоящем се оказва рядко срещано клубно преживяване. Recondite развива своята изява тактически и превежда публиката през нея, като именно този подход му донася второ място сред 40-те най-добри диджеи на живо за миналата година (веднага след KiNK, българина, позициониран под номер 1).

Кристиан Байер (Âme) е единственият, който прави хеттрик и в трите сезона на Takeover. Този избор никак не е случаен, след като по време на предишните си две гостувания германският диджей спечели фенове със своите 5-часови сетове - и обещава този път да не е по-различно.

Той е вторият от създателите на Innervisions в десетката на най-добрите диджеи според Resident Advisor (номер 7), както и вторият, който става част от този сезон на Takeover, след Диксън. Заедно с Франк Видеман тримата са двигатели на общия си лейбъл и припознавани като създатели на звука на бъдещето. Именно това ги превръща в съмишленици на Takeover в целта да развива отношение към музиката, която ще се слуша утре, а не онази, която владее моментния вкус.

Подобна комбинация от изпълнители обещава да си тръгнете от клуба поне с едно парче наум и желание да чуете още от онова, което Âme и Recondite имат да предложат, уверяват организаторите.

От миналия месец на JoinTheTakeover.com вече функционира Members Area, за която своята парола получиха подбрани членове на Takeover общността, а ако искате да станете един от тях, се абонирайте за нюзлетъра.

Веднага след партито на 19 май организаторите смятат да обновят зоната и подберат нови фенове, които да  получат достъп до ексклузивния архив на Takeover с музика, недостъпна на други платформи.

Източник: Yalta Club