All-in Creative Lab са избрали за премиерното си парти имена като Балкански, ДжеймсБонг, CheapTrix и Мистър Смиф

Описват All-in Creative Lab като иновативни, смели и безкрайно нетипични в организацията на музикални събития. Т.нар. "креативна лаборатория" е една от най-новите промоутърски агенции за електронна и съвременна музика, създадена от екип утвърдени артисти (музиканти, продуценти, диджеи, виджеи, дизайнери, сценографи).

Под форма на специални събития и партита те представят на публиката нови аудио-визуални пърформанси и проекти. Началото на поредицата поставя дръм енд бейс и дъбстеп парти на 10 април, петък, в клуб "Плейграунд", "Парадайз център", което обещава уютна атмосфера и качествен звук плюс уникална визия, осветление и сценография.

Главни действащи лица, отговорни за саунда в залата, са Иван Шопов с проекта Balkansky, следван от ДжеймсБонг и CheapTrix. Звездната четворка допълва т.нар. Мистър Смиф.

Вдъхновяват ги както новите технологии и възможности, така и класическите акустични инструменти и похвати. Не си поставят граници, съчетават смело и умело музикални стилове, като се впускат в свободни импровизации, които могат да отведат публиката до друго ниво на възприятията, обясняват организаторите. 

Иван Шопов

Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов от град Троян е диджей, продуцент и художник, който понастоящем завладява света с иновативните си музикални и артпроекти.

Виж още: БГ музиката - битка за бързи, лесни, вкусни неща (интервю с Иван Шопов)

Проектът му с Теодосий Спасов и Иво Христов "Балкански" смайва със специфична смесица от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви.

ДжеймсБонг

Зад името JamezBongg се крие продуцент и диджей от София, който е сред основателите на водещия дъбстеп лейбъл у нас - Platform. Започва да миксира още през 2004-та, като се вдъхновява от различни музикални стилове като британския ърбън хип-хоп и грайм.

Днес той работи с изпълнители като Иван Шопов, Рут Колева и Зафая. Повлиян е от стилове като дъбстеп, брейкбийт, грайм и реге, като впечатлява публиката със специално скреч шоу.

Проектът CheapTrix

е създаден през 2011 г. от Стефан Христов, известен още като Мr. Smiff, и Кирил Дончев. Музикалните им търсения ги отвеждат до смесване на някои от любимите им електронни стилове като дъб, джънгъл, дръм енд бейс, хип-хоп, трипхоп, електро и амбиънт...

На базата на тези стилове те свободно експериментират, импровизират и доразвиват с нови ефекти, звуци, мелодии и хармонии. Използват също и акустични инструменти (тромпет, глас, перкусии и др.), модулирани през различни ефекти, с които целят да разчупят всекидневното ни възприятие за пространство и звук.

Мистър Смиф,

когото публиката познава като диджей и продуцент, смесващ по новаторски начин стилове като фънк, хип-хоп, електро, глич, дръм енд бейс, джънгъл, дъбстеп, дъб, джаз и пънк е също така талантлив композитор с няколко самостоятелни албума зад гърба си. Създава музика за театър, късометражно кино и реклами.

Докато очаквате наближаването на 10 април, може да опитате късмета си в томболата за три двойни покани за партито в "Плейграунд". Шанс имат онези от вас, които отговорят правилно на следния въпрос:

Какво означава абревиатурата DJ, която на български изписваме като "диджей"?

а) disc jockey

б) David & James

в) disco jam

Отговаряйте в полето за коментари по-долу, с истинския си "Фейсбук" профил.

Източник: Bulevard.bg